Forside ting og sager

Hjemmesiden Gedholm

Velkommen til Gedholm's hjemmeside. 

Gedholm er et mindre landsted på den jyske hede. Her bor vi på 25'ende år. Langt ude på landet, omgivet af marker og skov. De dejligste naboer tæt ved, men  alligevel langt til larm og ballade. Det er en perle, og vi nyder det her eneste dag. 

Der foregår altid et eller andet på matriklen. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du få mere at vide ved at se dig om på siden. Det er ikke altid at tiden er til at opdatere og lave nye sider, men ind i mellem - når ånden kommer over os - ja så sker der lidt. Du skal være så velkommen.

Anne

Gammel forside

 Så nu begynder vores hjemmeside endelig at tage form igen. Det har været en sej omgang. Men nu skulle det fungerer. Vi har skiftet fra det efter hånden gamle front page, til et nyere hjemmeside program.

Vi vil byde dig velkommen på Gedholms hjemmeside. Her på siden kan du finde mange underlige og spændende ting. Kig lidt rundt, f.eks på vores middelalderaktiviteter (her er mangt og meget) eller få lidt mere at vide om sydesalt.

 

Gedholm er gården vi bor på. Den er bygget i 1860. Det var for længe siden en bondegård. Der går mange historier om , at her boede røvere og andet pak.

Nu er gården bygget om, så der er stue hvor der før var stald. Det hedder dog stadig stalden.

Den ligger tæt på Hærvejen midt i det jyske. Ikke langt fra Gudenåens- og Skjernåens udspring - det eneste sted hvor man tidligere kunne gå tørskoet op gennem Jylland.